летни гуми

летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox

Няма спор, че летните гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътното платно – летните гуми се радват на безмерно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените отличителни белези. Статистиките сочат, вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Ние от АutoBOX сме на линия за Вас

Ние от AutoBOX сме тук, за да ви предоставим безброй подбрани алтернативи, и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-бързия и достъпен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, ситуирани на територията на цялата страна.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават обемни цеви за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този вид летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната структура, като гарантира запас от спокойствие при екстремни обстоятелства.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON съдържа три отделни модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON

Не е необходимо да се двоумите или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON включват в себе си безброй предимства превъзходства на съответните условия пред останалите конкуренти. Очевидно е, че периодически на пътното платно има предпоставки да се появят индидентни и лоши обстоятелства.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus включват в себе си по устойчива смес на предпазителя и вече обговорената технология за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за висока скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни настилки.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават чувствително по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и навлажнени шосета, съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се любуват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Освен това, съвременната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-големите и успешни фирми в интернационален аспект. Още от образуването си през 1967 година, марката се развива непрекъснато в тон с най-актуалните технологии и течения на пазара, за да подсигури комфорта и сигурността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis съдържат разнообразни характеристики и плюсове. Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави особено устойчиви, и имат сравнително продължителен живот, дори и при неравномерно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите проводници и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват прекрасно сцепление и маневреност и осигуряват по-ускорено пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и навлажнено; по-обемни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни повърхности, които ограничават спирачния път, особено при сериозна скорост; разтеглива жилка на коланите, които обезпечават по-доброкачествена обратна връзка с пътното платно и внимателно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, щом като става въпрос за сцепление и точност на карането – това ги превръща в съвършен избор за моменти, в които се налага върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на фирмата да създава вълнуващо впечатление от возенето. Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предоставаме много доброкачествени и достъпни оферти! Имайте вяра на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми прегледайте и: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox
Ние от АutoBOX сме на линия за Вас
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми SYRON
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Като за финал