детски рокли

детски рокли

Пролетни емоции в най-новите за детски рокли

Ще ви предложим актуалната колекция детски рокли на „Точици“ , сътворена от леки и удобни дрехи прилягащи за безспирни игри , както и за изискани моменти . Закачливостта на фрагментите ще ви накара да попаднете в приказен свят от приказка и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Как можем да ги потърсим?

Верига-магазини в цяла България и виртуалния сайт за продажби ни дават селекциониран избор от дрехи за обновяване на визията от 0 до 14-годишна възраст, и естествено играчки, развиващи въображението в хода на забавленията . Способни сме да открием всичко което ни трябва – от бельо, пижами и спортни дрехи до тържествени детски рокли и костюми комбинирани с пасващите си акценти за сезона . Играчките, като най-скъпи приятели на детето, са поставени на важно място в обектите на фирмата.

Участвайте в играта на „Точици“

В случай че се отбиете в един от фирмените магазини на бранда в в цяла България и закупите една от новите ни детски рокли, дъщеричката ви има възможността да играе на специален флипер , директно в магазина. При отбелязване на определено количество точки, печелите още страхотни награди . Както знаете за „Точици“ детското мнение е ценно . Можете да качите родителски или детски обратен отговор за вашият избор дреха в страницата ни във фейсбук .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за бебета

Още от дълбоко минало и до днес роклята се приема за модел на женственост и кокетност . От най-крехка възраст по този начин успяват да ни научат да усещаме себе си хубавите модели рокли. Сериите за деца до 2 години , са комбинация пъстроцветни цветове с качествени материи , даващи гаранция детското удобство . Невероятни са типа детски рокли с филмови герои . Тази с Елза, точно като героинята , е широкоизвестна сред детската публика . Разбира се , имаме идея и за почитателите на другата анимационна героиня – Ана. Десенът на Ана е от памучен плат и с вълнисти елементи около шията . За максимална шикозност , се предлага комбинация с пепеляво болеро . Подходяща разновидност за най-малките са светещите детски рокли с цветя и презрамки . Закачливо раздвижени и с закопчаващи се копчета от фронтална част, десените са страхотни за вечно продължаващите летни премеждия.

Изненада на „Точици“

С пазаруването на всяка рокля от новата серия на „Точици“ детето ви ще получи , като етикет от вътрешната страна, подарък – лепенка подреждаща приказен пъзел. Картинката е подбрана в зависимост от излъчването на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролет на „Точици“

„Точици“ е бранд актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което вашето дете се нуждае . Вече над десет години продължават да печелят с качествени и стилни разновидности на конкурентни цени. Както всеки нов сезон и тази година новите модели са сътворени от детски рокли за момичетата и спортно-елегантни костюми за младите мъже .

Загриженост към децата

Изработени само и единствено в родината , с най-добрите природни платове и феерични цветове и уникални детайли, детски рокли на бранда са потапящи ни във приказна реалност. Ако желаете да разнообразите визията с повече детайли, можете да погледнете изложените шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с пролетните течения . Обърнете внимание и на най-новите пролетни колекции дрехи и аксесоари за младите господа.

разгледайте и другите ни продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетни емоции в най-новите за детски рокли
Как можем да ги потърсим?
Участвайте в играта на „Точици“
Детски рокли за бебета
Изненада на „Точици“
Пролет на „Точици“
Загриженост към децата

Leave a Reply