Любопитни данни , които искате да знаете за летните гуми

Любопитни данни , които искате да знаете за летните гуми

Съществената роля на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-основните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътната настилка – летните гуми се радват на безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните особености . Опитите определят, вече много купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Безмислено е да се съмнявате или смущавате за това какъв тип летни гуми да подберете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват доста предимства превъзходства на съответните условия пред всички други конкуренти. Очевидно е, че нерядко на пътната настилка има възможност да се случат неподозирани и лоши ситуации.

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вас и вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus включват в себе си по-твърда смес на предпазителя и вече горепосочената система за добавъчно охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за огромна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани шосета .

Най-предпочитаните летни гуми 1
Най-предпочитаните летни гуми

Летни гуми SYRON – допълнителни привилегии

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още много плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири големи водни тръби , които обезпечават спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени , закръглени раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътната лента и с които се прецизира возенето и се ограничава заплахата от някакво сериозно деформиране ; модерната сликова смес, която прецизира шофирането на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, с който се осъществява отмерено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на фирмата SYRON състоят се от други любопитни и сериозни отличителни белези . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които ведно с изброените по-рано такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен , което от своя страна е причината да се конкурира резултатно с най-внушителните марки в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-олекотени материали, което свежда теглото на летните гуми до нищожното . Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-намален разход на гориво.

Разнообразие от летни гуми 2
Разнообразие от летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-благоприятно износване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и мокри пътни ленти , съдействайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се радват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Нещо повече, новата Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми от гамата на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни марки в международен мащаб. Още от основаването си през 1967 година, компанията се развива неспирно съобразно най-иновативните технологии и течения на пазара, за да осигури комфорта и безопасността на шофьорите. Различните разновидности  летни гуми на Maxxis са съставени от специфични характеристики и преимущества . Някои от летните гуми са със специфична структура , която ги превръща в особено издръжливи, и имат сравнително продължителен живот, дори и при неправилно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите прорези и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

Невероятни летни гуми 3
Невероятни летни гуми

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три главни надлъжни улеи върху предпазителя, които подобряват отводнението и карането по навлажнена настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и понижава съпротивлението при търкаляне. При това , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра на свой ред усъвършенстват стабилността при сериозна скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, ограниченото консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и неизсъхнали шосета . Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при  всички без изключение режими на използване .

Изберете нашите  летни гуми 4
Изберете нашите летни гуми

Ние от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви дадем редица сериозни избори, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и достъпен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от оторизираните ни сервизи, ситуирани на територията на България.

Летни гуми SYRON – предложения

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON обхваща три специални вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предоставаме редица доброкачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете летни гуми 5
Намерете летни гуми
Качествени летни гуми 6
Качествени летни гуми
Видове летни гуми 7
Видове летни гуми
Най-добрите летни гуми 8
Най-добрите летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 9
Изберете нашите летни гуми

Съществената роля на летните гуми
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вас и вашето семейство
Летни гуми SYRON – допълнителни привилегии
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от гамата на фирмата Maxxis
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
Ние от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми SYRON – предложения
В заключение

One thought on “Любопитни данни , които искате да знаете за летните гуми”

  1. Инвестиране в интериорен дизайнер би имало най-голяма добавена стойност към вашия апартамент. Вашият дом трябва да разкаже историята за това кой сте и да бъде колекция от това, което обичате. Studio Interio ви предлага уникален и запомнящ се интериорен дизайн. Интериорен дизайнер!

Leave a Reply