Насладата да раздаваш подаръци просто ей така

Насладата да раздаваш подаръци просто ей така

подаръци без съмнение са неща , на които всеки се усмихва . Независимо дали са по определен повод или не , те ни карат да се чувстваме обичани , както и да покажем чувствата си на любим човек, това са подаръците.

Радостта да правиш подаръци

Колкото повече задълбочават проучванията си, учените разкриват замисъла на даряването на подаръци, те откриват нещо учудващо : подаръците в голяма част от случаите са за да дадат чувство на удовлетвореност на този, който подарява , а не този, на който ще се даде . Именно по тази причина , дори ако на вас не ви харесва да ви дават безсмислени подаръци , учените предлагат да дадете възможност на любящата ви съпруга или вашите деца да подберат подаръка, който за тях е най-удачен . По този начин ги окуражавате да се погрижат за Вас , Вашите интереси и хобита няколко пъти в годината и да затвърдите емоционалната връзка помежду Ви .

Най-ценният подарък в историята

Този факт е всеизвестен и едва ли има някой, който не знае отговора му – подаръкът, за който са похарчени най-много пари е Тадж Махал. Издигнат в околностите около индийския град Агра, паметникът е поръчан от моголския император Шах Джахан за да отбележи смъртта на обичаната му жена Мумтаз Махал. Грандиозният строеж се извършва за период от 21 години за да се построи и там се намира тялото на Мумтаз Махал. Мавзолеят е издигнат от бял мрамор, като към момента на издигането му е възлизал на стойност 32 милиона рупии. Към 2015г. , това се е равнявало на около 52,8 милиарда рупии или $827 млн. В наши дни този подарък на императора за жена му е добавен като забележителност на ЮНЕСКО.

Най-добрите оферти за подаръци 1
Най-добрите оферти за подаръци

Подаръците в наше време

Даряването на подаръци в съвремието е голяма част от деня , навиците и усещането ни. Както от научна, така и от историческа гледна точка можем да твърдим , че измислянето на подаръци се е установило като практика в много страни и нации . Разбирането , че поднасянето на дарове и подаръци е съществувало като практика още от антични времена и между толкова различни култури , племена, вярвания и населени места означава, че самото действие е много по-определящо за за хората .

Но защо е необходимо да избираме подаръци?

Установяването на близки отношения с индивидите , които ни заобикалят, ни дава усещане за цел, както и удовлетворение . Това е чувство , което озарява душата и изважда на преден план най-добрата страна у всеки човек. Според старата поговорка „по-хубаво е да даваш, от колкото да получаваш“.

Изберете нашите  подаръци 2
Изберете нашите подаръци

Как се чувстваме, когато подаряваме подаръци?

Има изключително много проучвания през годините , които се стремят да разгадаят и осъзнаят вълненията, които ни обземат, когато даряваме подарък на близък и скъп човек.

Най-мащабното събитие, на което си раздаваме подаръци

Коледа. Всички я обичаме. Чакаме я с хубава нагласа и определено това е времето за измисляне и получаване на подаръци. Независимо дали все още вярвате в добрия, белобрад старец или решавате само да подберете най-добрия подарък за себе си, Коледа без никакво съмнение е датата , когато имаме възможност да отделяме най-много за подаръци.

Психология зад избирането на подаръци

Сега подаряването на подаръци е практика във всички култури по целия свят , по различни поводи – отбелязване на рождени дни, годишнини , за сполука , пожелания за здраве , за изцерение, да изразим привързаност или просто да зарадваме някого. Подаръци се подаряват на всеки човек на света – семейството ви , любими хора , членове на работния колектив , дори на съседите . В психологията, която се крие зад разменянето на подаръци, от ключово значение едно важно нещо – подаръците ни дават възможността да се сближим на емоционално ниво с любим човек . Индивидът , който избира подаръка, разкрива намеренията си с надеждата , че ще прехвърли чувствата си с него, който приема дара . Човекът, който получава подаръка разбира не само финансовата гледна точка на подаръка, но и емоциите към предмета и този, който дава подаръка . Именно с подаряването на подаръци се заражда емоционалната връзка между двама човека.

Разнообразие от подаръци 3
Разнообразие от подаръци

Традицията да купуваме подаръци

Правенето на подаръци сигурно е една от най-старите човешки дейности , която е преди създаването на племената и датира още от оформянето на човека като личност . Дори в примитивната , каменна ера, обичаят на подаряване на подаръци е доста разпространено и и е употребявано като възможност да се покаже любов и привързаност към друг човек .

Усещаме радост и щастие, когато получаваме и даваме подаръци

За да го кажем по-просто , даряването на подаръци може да накара всеки да се гордее със себе си. Затова , купувайте подаръци за да сте щастливи ! Освен нашите съвети за подаръци, погледнете и :

значки
чаша със снимка
възглавница със снимка
баджове
печат на тениски
пъзел със снимка
рекламни тениски
тениска със снимка
рекламни чаши
връзки за баджове

Видове подаръци 4
Видове подаръци
Най-добрите подаръци 5
Най-добрите подаръци
Видове подаръци 6
Видове подаръци
Изключително добри подаръци 7
Изключително добри подаръци
Нашият каталог с  подаръци 8
Нашият каталог с подаръци
Най-добрите на пазара подаръци 9
Най-добрите на пазара подаръци

Радостта да правиш подаръци
Най-ценният подарък в историята
Подаръците в наше време
Но защо е необходимо да избираме подаръци?
Как се чувстваме, когато подаряваме подаръци?
Най-мащабното събитие, на което си раздаваме подаръци
Психология зад избирането на подаръци
Традицията да купуваме подаръци
Усещаме радост и щастие, когато получаваме и даваме подаръци

Leave a Reply