Разнообразие от интериорни бои и особените им различия

Разнообразие от интериорни бои и особените им различия

В подбора на интериорни бои и създаването на съдържателна концепция, преди това трябва обстойно да проучите избора и какви видове интериорни бои са достъпни на пазара. Дали да направите стените огледални с метални оттенъци , да бъдат сатенено нежни , весели наситени пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Измислете си идея какви стени искате . Вътрешното обзавеждане е съчетание от изкуството грижа за развитие на удобни условия за живот. Както хората прогресират , стават по-добри и променят така и домовете , които обитават имат нужда все от нещо иновативно , на една вълна с теченията . Първата стъпка в реновирането на постройките е избирането на нов цвят интериорни бои за повърхностите . Това би бил не просто най- видоизменящия момент, а и основната съставка за създаване на нов вътрешен дизайн. Трябва е да знаете , че освен страхотните градивни решения и компетентното извършване на плана от огромна значимост е и материала на боите . Capbg последните пет години зарежда българския пазар италиански асортимент от бои, с добро име и качество. Материалите им можете да намерите във всички вериги строителни магазини на територията на България , а през последните две години търговските им обмени се повишават два пъти . Марката е в готовност да ни предложи огромен асортимент за който и да е тип зид .

Преди нанасянето на интериорни бои

Преди началото на намазването на селектирания вид боя съветваме да направите грундиране. Така осигурявате върху зида напълно изгладена основа за действие като попълва грапавите и хлътнали части. Подсигурява равномерна поглъщаемост и лесно възможно и пестеливо прилагане на интериорна боя. Грундирането стопира водата да достига до в основата, точно поради тези обстоятелства играе от първостепенна важност за стабилността на стените. От голямо значение е освен изящество , стените ни да ни дават безопасни условия . Грунда се размазва по цялата стена . Изчаква се да изсъхне два – три часа. Имаме готовност да преминем към размазването на интериорни бои, когато базовата повърхност е устойчива на надраскване .

Огромно разнообразие от интериорни бои 1
Огромно разнообразие от интериорни бои

Класа в вътрешния дизайн

Личните ни нагласи и вълнения са определящи в както уникалността ни в живота, в това време и визията в интериора . Изискванията на различните зидове прилягат на различни тонове бои . Във всекидневната оползотворяваме главно време с своите семейства . Бледите интериорни бои са най-препоръчвани и употребявани . Спалнята на децата често набляга на интерактивен интериор . Силните и приятни багри привличат слънчевите лъчи в стаята, тоест ако обожавате слънчевата светлина тези тоналности на цветове биха пасвали перфектно във стаята, в която спите . Естествено местата, в които прекарваме нощта, прекарваме най-същественото си време от денонощието. Поради този факт трябва цветовете да бъдат в баланс с нашата същност . Червените нюанси най-точно се асоциират гореща кръв, бодрост и динамика. Необичайно решение за домашна употреба , избирани повече за ремонт на нощни клубове . Лилавото изобразява тайнственост, страст и извисеност . Прекрасни за ползване интериорни бои за спални помещения, в същото време и за спортни съоръжения . Синият нюанс въплъщава доверие, точност и яснота . Зеленото се определя като природа , растеж и здраве. Заражда усещане за лекота и баланс. Подходяща боя за ремонта на дневни, работни среди, училища. Жълтите цветове създават атмосфера на възторг , обнадежденост , философия , просветление . Пасващи добре на хора с радостно настроение в своите наситени видове . По-тъмните бежово кафяви бои създават класа и лукс в осъществяването на интериора.

Типове интериорни бои 2
Типове интериорни бои

Да пристъпим към действие. Как да действаме

Ако спрете своя избор на четка за нанасянето на интериорни бои, е добре да предвидите възможността от зацапване . Поставянето на материал трябва да започва отгоре . Предпазете с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде нежелана боя . Пистолетът разбира се би бил практичен вариант , най-често употребяван във вътрешния дизайн на стари здания. Разнася продукта равно, което осигурява малък разход на боя . Необходимо е цялостно предпазване на нещата наоколо , ето защо не ви съветваме да се използва за освежаване на нови постройки .

Каталог интериорни бои 3
Каталог интериорни бои

Декоративни бои

Утвърдена класика продължават да бъдат декоративните видове интериорни бои. С сияещ ефект смесен с фин кварцов пясък се трансформира не просто във фон, а и в уникален орнамент на интериора на всеки дом. Отличаваща се с висока твърдост , получаваща се чрез пречупващите си частици. Съединението на багрилната смес я кара да бъде лесна за шлайфане и полиране. Перленият отблясък допълва визията идеално в комбинация с интериорни елементи в златно и сребърно.

Спокойствие с дишащите бои

Дишащата боя е разпространена утвърждаваща се тенденция , заради силно издържания визуален стил, който успява да направи . Тоновете на цветовете се обливат в мекостта , отпускащи окото и пренасящи ума . Този тип е идеална за реновиране в постройки , където пребиваваме . Разлагането с четка е приятно занимание . Зидовете преобразени с дишащи интериорни бои, не задържат мръсотия и са лесни за почистване от прах и изцапвания.

Изключително добри интериорни бои 4
Изключително добри интериорни бои

Блестящ ефект Оточенто

Транспириращи интериорни бои, съдържащи в състава си смоли с метални оцветяващи частици . Продуктът е незапалим , безобиден за човека и природната среда. Завършекът на ефекта приляга и на делови , и на актуално разчупен визуален вид. Сместа на Онточенто се разнася директно с валяк дори и с навлажнена гъба.

И още от Capbg

Не пропускайте момента да разгледате разновидностите на марката за външни бои за сгради , които могат да изградят цялостната представа за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Типове интериорни бои 5
Типове интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 6
Разнообразие от интериорни бои
Качествени интериорни бои 7
Качествени интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 8
Изключително добри интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 9
Най-добрите интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 11
Изключително добри интериорни бои

Преди нанасянето на интериорни бои
Класа в вътрешния дизайн
Да пристъпим към действие. Как да действаме
Декоративни бои
Спокойствие с дишащите бои
Блестящ ефект Оточенто
И още от Capbg

One thought on “Разнообразие от интериорни бои и особените им различия”

  1. Супер идеи, как сте се сетили, поздравявам ви.Подобен професионализъм и отлично отношение срещнах от магазина е-shop-bg, когато си купих, на много добра цена отвертки

Leave a Reply