seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ В ТЪРСАЧКИТЕ

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни страници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на точното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да изпревари Apple от първото място в ранглистата на най-рентабилните предприятия в света. И осъзнавате ли защо? Заради Adwords! За 2017 г. 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са в резултат от сайтовете в AdWords. Това са вашите инвестиции и активите на всички малки и големи предприятия, които не само плащат на Google, но и придобиват клиенти от това.

Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет сделките са от изключително значение за всяко предприятие! За изминалата година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а покупките им за изминалите 4 години са нараснали с 230%! И тези цифри ще продължават да се покачват докато се доближат до резултатите в САЩ, където 1 от всеки осем щатски долара е похарчен за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е необходим за вашето реноме – 72% от клиентите проучват в Google преди да се решат да купят, дори и покупката да е от даден магазин.

Вашите клиенти без съмнение стоят дълго време във Facebook, затова ползвайте и този канал за реклама. Но преимуществото на seo оптимизацията е, че когато потенциалният ви клиент потърси в търсачките, той вече осъзнава необходимостта от стоката и търси от кого да го купи – от вашия магазин или от вашата конкуренция.

Нашата роля е да примамим този потребител директно на вашата уебстраница! Независимо дали продавате продукти или услуги, независимо дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 1
Seo оптимизация

Как отчитаме SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се изпълнява, всяка седмица ще получавате рапорт за промените по вашата уебстраница, а след края на месеца – отчет за отражението след промените по ясни норми за SEO оптимизацията: повишаване на посетителите, покачване на класациите в Google, брой уникални посетители на сайта, време прекарано на сайта, брой написани и качени текстове, брой изработени външни линкове.

Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-добрата идея е да оставите уебстраницата си на отбора от специалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако възложите на нас SEO оптимизацията на вашия сайт, за проекта ще работят: SEO професионалист, създател на текстове, създател на връзки към сайтове, консултант във връзка с онлайн маркетинга, персонален мениджър на проекта и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират пазарно проучване, ще анализират текстовете на уебсайта и държанието на конкурентите ви, ще изготвят предписания за технически подобрения по 252 насоки за SEO оптимизация, ще създадат линк билдинг план, и план за редовно споделяне на ново описание, ще се придържат към общо 24 документа, формиращи ядрото на вашата отличителна SEO маркетинг стратегия за покачване на продажбите и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 2
Seo оптимизация

Какво сме реализирали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни съветва да не даваме обещание за първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД си позволяваме да споделим, че няма уебстраници, по които да сме работили 6 месеца и които да не се появяват на челни позиции в Google.

Как се позиционираш на първо място? Когато всички останали застанат след теб! Вашата уебстраница ще се класира пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-подходящите входящи линкове, най-добра структура, страниците с най-добро съдържание, най-добре избраните ключови думи и най-често подменяното съдържание. Това не е мистика, а напълно изпълнима задача, която професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да свършим и за вашата уебстраница!

Seo оптимизация 3
Seo оптимизация

Каква е ролята на SEO оптимизацията?

По какъв начин сайтовете се класират на първи позиции? Добрата новина е, че има успешен модел – SEO оптимизацията. Той е полезен за всеки, ще заработи и за вашата страница. Начинът е seo оптимизацията.

За да покаже вашата уебстраница на първа позиция, търсачката има нужда да види в уебстраницата ключовите изрази, по които посетителите ви издирват. Тези изрази трябва да са в написаното, в URL-адреса, в заглавието, в дескрипшъна и в наименованието на картинките. Освен описаните Google се нуждае да види на сайта ви голямо, свързано с клиента и редовно променяно описание, както и линкове към сайта от други познати уебсайтове. Вашият уебсайт трябва да има подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Накратко казано наложително е да спазвате всички 252 насоки, описани от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Понякога вашият сайт може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един сайт е на първи позиции в Google, там влизат много по-голям брой потребители, но това не е задължително да не генерира задължително и до по-голям обем сделки. Поради тази причина може да се окаже, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също се нуждае от оптимизация – например да обогатите текста на продуктите, стойностите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това е страхотно, но можете ли да си представите, че само докато прочетохте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 милиона търсения и са индексирани най-малко 21 000 нови страници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата страница има възможността да се класира на първа страница в Google.

Всеки проект е несравним и същото е валидно за всяка страница! Именно затова и вашият уебсайт се нуждае от несравнима SEO оптимизация и график, съобразено фирмата ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Намерете ни на номер 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим извеждането и на вашия уебсайт на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7
Seo оптимизация
Seo оптимизация 8
Seo оптимизация
Seo оптимизация 9
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ В ТЪРСАЧКИТЕ
Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Как отчитаме SEO оптимизацията?
Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Какво сме реализирали до момента чрез SEO оптимизация
Каква е ролята на SEO оптимизацията?
Понякога вашият сайт може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

One thought on “seo оптимизация”

Leave a Reply