Възстановяване на здравето и блясъка на кожата с микронидлинг терапия

Възстановяване на здравето и блясъка на кожата с микронидлинг терапия

Целокупното подновяване на визията на кожата в настоящето е на разположение без намесата на хирурзи и хирургични похвати – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг възстановяването представлява в най-слаба степен проникващ метод ,с който се постига премахване на неправилни места и слабости от лицевия овал , намалявайки очерталите се фини вълни и бръчки , чрез задействане на възстановителните явления в кожната тъкан съживяване на създаването на колаген.

Защо микронидлинг практиката с ООД се доказа като безобидна?

Непосредствено след терапията се забелязва леко нагнетяване на обработения участък , обаче това зачервяване избледнява напълно след час-два . Микронидлинг намесата принципно не води до други неприятни последици и осъществява очаквано значими ефекти при целокупното възстановяване на кожния слой . Не без значение за сигурната микронидлинг процедура се оказва видът на употребяваните устройства . В клиника ООД ние, неговите консултанти разчитаме на ООД – гарантиран със сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг терапия , който покрива нелеките образци на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Щатите . Изпробвана и удостоверено успешна , микронидлинг терапията ООД не крие рискове за здравния статус на пациента , дори напротив – е доверен ход към възобновяване на блестящата външност на кожната тъкан .

При неспазване на наставленията на кожния специалист след микронидлинг манипулацията биха могли да се окажат налице по-дълговременни червенини и отоци . Щом попаднете на някакво следствие, което ви смущава , веднага се обадете на специалиста, който ви наблюдава.

Изберете микронидлинг 1
Изберете микронидлинг

Позитивите на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг интервенция е нов метод за цялостно възвръщане на младежкия вид на кожната повърхност . Измежду най-големите позитиви се намира фактът, че може да се употреби не ограничено до недостатъците на лицето , но и за козметично обработване на козметични дефекти по фигурата . Благодарение на микронидлинг процедурата кожната тъкан в третираната област има вид на еластична , богата на влага и свежа . Методологията бива светкавична , безболезнена и без период на възстановяване . Зоната се третира с местна анестезия под формата на крем , която се нанася 20-30 мин. преди началото на микронидлинг терапията и носи възможно най-голям комфортен престой.

Как функционира ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг включва прилагането на LED светлини в синьо и червено . Сините лъчи премахва микробактерията , провокираща гноясване при акне , а едновременно с това червеното излъчване активира клетъчните части да образуват колагенов белтък , като това подобрява строежа и тена на повърхностния слой . Чрез своя минимално инванзивен подход , микронидлинг намесата не създава никакъв ефект на дискомфорт и неудобство.

Качествен микронидлинг 2
Качествен микронидлинг

За кой вид кожна тъкан е най-уместна микронидлинг процедурата ?

С помощта на микронидлинг методологията пълният изглед на кожната покривка се изпълва със здравина и блясък, което се дължи на насърченото производство на колаген . Стимулацията е е приложима върху всички типове кожа , което я превръща в отличен ход за пациенти , които целят да елиминират козметичните ефекти от вида си и да засияят .

С какво трябва да сме наясно преди да пристъпим към микронидлинг манипулацията ?

Микронидлинг методологията не е подходяща за :

– чакащи бебе и жени с активна кърма

– хора, боледуващи от проблемна имунна система

– възпалена кожна покривка

Какво представлява ООД микронидлинг?

Удивителните последици , които дръзката и умела микронидлинг методология – ООД достига , са обусловени от многорежимното действие на устройството , който съвместява микронидлинг с радиочестотно лъчение и LED светлина . ООД премахва деликатните врязани гънки и резки по кожата , чувствително я омекотява и възстановява, стеснява порите ,а също така и прикрива белезите от младежко акне , текущо себумно възпаление и някои пигментни петна . Микронидлингът е неоперативна дерматологична терапия , което е равносилно на това , че при процедурата отсъства хирургична намеса ,както и съпътстващите я неудобства .

Защо да изберем  микронидлинг 3
Защо да изберем микронидлинг

Какви могат да бъдат изумителните отражения, които микронидлингът създава ?

– запълване на порите

– отстраняване на остатъците от акне

– премахване на тънки вдлъбнатини и линии

– намаляване на нежеланото оцветяване

– възвръщане на стегнатостта на дерматологичния слой

– изравняване на цвета и блясъка

Как да избегнем странични действия след микронидлинга?

След края на работещата на високи честоти микронидлинг процедура се изисква да се придържате към съветите на вашия специалист по здраве , за да достигнете най-добър завършек и да се застраховате срещу нежелани косвени реакции .

При неправилно отношение към кожната тъкан след микронидлинг е допустимо да се усетят нежелани ефекти . За да минимизирате риска от появата им, ние, консултантите на ООД отправяме следните напътствия :

– Да се забрави за агресивни хигиенизиращи продукти

– Да се избягва облъчването от интензивна слънчева светлина

– 24 часа след финала на процедурата да не се нанася грим и козметични продукти, освен ако вашият специалист по дерматология не ви е казал нещо различно

– Вечерното време след манипулацията е добре да се употребява единствено серум

– Да не се полагат физически усилия в деня, определен за манипулацията

– Да не се посещават масажни терапии , напарващи процедури от пет до седем дни след извършването на процедурата

– Допуска се възможност в ареала да изникнат мехурчета , които ще се махнат в период от пет до седем дни след микронидлинга

– Ако има нещо , което Ви безпокои в срок от 2-3 дни след микронидлинг процедурата и считате , че причината е процедурата, моля, потърсете ни

Оферти за микронидлинг 4
Оферти за микронидлинг

Смело към микронидлинга! Моментално !

Заявете посещение при специалист по кожно здраве от ООД и му задайте онези запитвания , които ви вълнуват . Нерядко вербалният досег до специалист по дерматология се оказва възлов при осъществяването на решение за бъдещия ход . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Защо да изберем  микронидлинг 5
Защо да изберем микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 6
Изключително качествен микронидлинг
Изключително добър микронидлинг 7
Изключително добър микронидлинг
Вземете микронидлинг 8
Вземете микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 9
Изключително качествен микронидлинг
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 10
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Защо микронидлинг практиката с ООД се доказа като безобидна?
Позитивите на ООД микронидлинг
Как функционира ООД микронидлинг?
За кой вид кожна тъкан е най-уместна микронидлинг процедурата ?
С какво трябва да сме наясно преди да пристъпим към микронидлинг манипулацията ?
Какво представлява ООД микронидлинг?
Какви могат да бъдат изумителните отражения, които микронидлингът създава ?
Как да избегнем странични действия след микронидлинга?
Смело към микронидлинга! Моментално !

Leave a Reply